Rólunk

Diéta Diétás Süteményeket Készítő Betéti Társaság

Diéta Bt. 1990 óta működő, százszázalékban magyar tulajdonban lévő, gluténmentes élelmiszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cég. A Barbara márka megszületése családi okokra vezethető vissza, mert a családban lisztérzékenységet diagnosztizáltak.
A kilencvenes évek elején ez a betegség sokak számára még ismeretlen volt és így nagyon kevés gluténmentes élelmiszert lehetett az üzletekben megvásárolni. Ezért elsődleges célkitűzésünk a lisztérzékenyek számára az akadálymentes étkezés biztosítása volt, mely cél mára már filozófiánkká vált.

A Barbara termékcsalád kezdetben kizárólag lisztkeverékekből, és néhány száraztésztából, linzersüteményből állt, ami 2002-től - ahogy a családi cégben fokozatosan a második generáció vette át az irányítást -, folyamatosan bővült. A vásárlói igények szükségessé tették új termékek kifejlesztését. Lisztkeverékeket, zsemlemorzsát,száraztésztát, édes és sós aprósüteményt, téli fagyit, nápolyit, többféle kenyeret és pékárut gyártunk.

Üzemünkben fiatal, dinamikus csapat dolgozik, valamennyien tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnünk. Mi kizárólag gluténmentes termékeket gyártunk, beszállító partnereinkkel hosszú évek óta együtt dolgozunk. Mindig a megszokott, bevált (engedélyezett) alapanyagokat használjuk, ezzel is kiküszöbölve a gluténszennyezés lehetőségét. Azt valljuk, hogy csakis kifogástalan áru kerülhet ki az üzemből, mert a vevők a tőlünk megszokott minőséget várják.

2008-ban megnyitottuk Békésen a diétás szaküzletünket, ahol szakmai tanácsadással is szolgálunk a hozzánk betérő vásárlóknak. Friss cukrászsüteményeket is kínálunk, és különleges alkalmakra, előzetes megrendelés alapján tortákat is készítünk.

Folyamatos fejlesztéssel javítjuk termékeink minőségét, hogy azok még élvezhetőbbek legyenek a diétázók számára. Szeretnénk termékeink élvezeti értékét növelni, hogy minél teljesebb életet élhessünk minimális nélkülözéssel.

Szerencsésnek tartjuk magunkat - függetlenül attól, hogy mi is diétázunk -, mert azt csinálhatjuk, amiben "otthon" érezzük magunkat. Hétköznapjaink talán ezért is jó hangulatban telnek, és ez kihat az eredményeinkre, és cégünk termelésének egészére is.

Mottónk: "Minden nap a mi napunk". 


Cím: 5630 Békés, Durkó u. 22.

Adószám: 20816890-2-04

Telefon/fax: +36 66 415 688

E-mail: dietabt@digikabel.hu

Facebook: facebook.com/dietabt1/

Beszerzés, termelés: Fehér Krisztina (+36 30 555 8354)

Értékesítés, kereskedelem: Fehér Barbara (+36 30 962 1210)

Megrendelés: +36 66 415 688, +36 30 540 4949

Készítette: M-Design
Diéta Bt. © 2020