Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe,
készíthetünk vele reggelit, ebédet, desszerteket, sőt még kenyeret is. A sokrétűen
felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír. Alkalmazásával
tökéletes állagú ételeket készíthet.
A Nature Cookta Útifű maghéj liszt más termékekkel ellentétben nagy tisztaságú
alapanyagból készül, ennek köszönheti példátlan minőségét. Az útifű maghéj darálás után is
meg tudta őrizni ezt a kiemelkedő tisztaságot. Növényi eredete miatt nagy segítség a
konyhában a vegetáriánusoknak, a diéták követőinek.
A Nature Cookta Útifű maghéj liszt nagyszerűen felhasználható sütemények és tortakrémek
készítéséhez. A finomságoknál a zselatin kiváltására is alkalmazhatja, ugyanis sokkal
könnyebb a vele való munka, valamint a kívánt állag elérése is mindig garantált. Mivel
növényi eredetű alapanyag, ezért a vegetáriánusoknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása.
Az útifű maghéjból készített liszt -úgy mint a nyersanyag-, kiválóan alkalmas főzelékek,
levesek, mártások sűrítéséhez. Pékáruk készítésénél a tésztákba keverve javíthatunk azok
állagának minőségén, megakadályozza bevizesedésüket. A Nature Cookta Útifű maghéj liszt
használatát a nap bármely étkezésébe beépíthetjük. Bármely diétába, a nap bármely
étkezésébe beilleszthető konyhai alapanyag, legyen szó reggeliről, főételről vagy desszertről.
Zselésítő képessége miatt a pudingok is hibátlan állagúak és ízűek lesznek.
Fontos, hogy alkalmazása mellett megfelelő mennyiségű vizet is fogyasszunk. A kísérő
folyadék grammonként 30 ml.
Az útifű maghéj liszt fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos,
kiegyensúlyozott étrendet.
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház
üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő
vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
A kép a termékről készült, de csupán illusztrációs célt szolgál.