Összetevők: Gluténmentes BÚZAkeményítő, dextróz, stabilizátor (guargumi, xantán gumi), térfogatnövelő szer (E464, Na-bikarbonát), antioxidáns (aszkorbinsav). Élelmirost forrás.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1421kJ/334kcal
Fehérje: 1,5g
Szénhidrát: 81,5g
Zsír: 0,19g
Felhasználási javaslat:
Elkészítés:
- Dagasszuk jól össze a tésztát (5-8 perc) és alálisztezve formázzuk meg (kenyér, zsemlék vagy kiflik)
- Fújjuk le olajspray-vel vagy olajjal kenjük le.
- Tállal lefedve 35-40 °C fokos helyen kelesszük duplájára.
- Forró sütőben a kenyeret 210 °C-on 500g / 30 percig, a kiflit, zsemlét 190 °C-on 18 percig lehetőleg párásítóval (pl. alulra vízzel teli edényt tegyünk) süssük készre.
- A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal.
Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!