Összetevők: kukoricaliszt, rizsliszt,kukoricapehely liszt,kukorica keményítő, teljes
TOJÁSpor,burgonya pehely (burgonya,emulgeálószer E471 ),stabilizátor (xantan gumi).
Gluténmentes 6 tojásos tészta, a legvékonyabb valóban “Cérna” tészta! Íze, állaga olyan, mint az “igazié”! Gluténmentes levesbetét tészta
Elkészítési javaslat:
- tegyük a Gliadino 6 tojásos gluténmentes cérnametéltet kb. tízszeres mennyiségű, enyhén sós forrásban lévő vízbe
- főzzük kb. 3-5 percig
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal.
Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!