A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők: csicseriborsó liszt (50%), tápióka keményítő, stabilizátorok (xantángumi, guargumi), antioxidáns (E306).
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 1473 kJ/349 kcal
Zsír 3,7 g
amelyből telített zsírsavak 0,6 g
Szénhidrát 63,0 g
amelyből cukrok 1,9 g
Rost 8,3 g
Fehérje 12,0 g
Só 0,07 g
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal.
Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!