A mustármag (Sinapis alba L.) őshazája a Földközi-tenger medencéje, de már az ókorban is
használták Európa szerte. Gömbölyű, sárga színű magjai enyhén csípős ízűek.
Felhasználási javaslat:
Uborka és egyéb savanyúságok eltevéséhez, halmarinádok, pácok, szószok, majonézek és
kolbászáruk, illetve különböző hentesáruk készítéséhez kiválóan alkalmas.
Nyomokban zellert tartalmazhat.
Nettó tömeg: 20 g
Tárolási feltételek: Hűvös, száraz helyen tárolandó!
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul. A webáruház
üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor
történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!
A kép a termékről készült, de csupán illusztrációs célt szolgál.